Συγκεντρώνοντας χρήματα μέσω θεατρικών παραστάσεων των εργαζομένων
Φέτος τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas και οι συνεργάτες τους αφιέρωσαν μια ξεχωριστή προσπάθεια στο «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος».

Διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρείας – αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζόμενους της εταιρείας – ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Περίπου 350 προσκεκλημένοι της Goodyear Dunlop Hellas, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες, και οι οικογένειές τους αγκάλιασαν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας 2.177 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Νίκος Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas, «είμαστε πολύ συγκινημένοι που οι άνθρωποί μας έδωσαν ένα άλλο νόημα σε αυτά τα Χριστούγεννα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Στη Goodyear είμαστε συνηθισμένοι στις υψηλές επιδόσεις, αλλά κανένα συναίσθημα δεν ξεπερνά την πληρότητα που νιώθεις όταν εκπληρώνεις την ευχή ενός μικρού παιδιού».