Η Globe One Digital είναι και πάλι Χρυσός Χορηγός του 3ου Google Marketing Conference 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιουλίου. Φέτος, σε μια virtual εκδοχή, το διήμερο «live and on-screen» Google Marketing Conference θα αναδείξει τις σημαντικότερες τάσεις στον κλάδο του ψηφιακού marketing. Ειδικότερα, το συνέδριο περιλαμβάνει 4 κύριες θεματικές ενότητες: Navigating Through the Crisis, Measuring What Matters, Performance & E-Commerce, Brand & Video.

Η χρυσή χορηγία της Globe One Digital στο 3ο Google Marketing Conference αποτελεί μέρος μιας σειράς χορηγιών της εταιρείας που έχουν στόχο την έμπρακτη υποστήριξη κάθε προσπάθειας διάδοσης καινοτόμων, αποτελεσματικών, εμπνευσμένων, αλλά και ρεαλιστικών λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας στην αγορά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμβάλλουμε ενεργά σε αυτό το δυναμικό και σύγχρονο συνέδριο που διοργανώνουν η BOUSSIAS και η Google, με όραμα να οδηγηθούν όλες οι επιχειρήσεις – από τις μικρές start-up, έως τα καταξιωμένα παγκόσμια brands – σε ένα εκσυγχρονισμένο μοντέλο ψηφιακής επικοινωνίας και προβολής», σημειώνει ο Δημήτρης Παπουτσής, Ιδρυτής της Globe One Digital.