Σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
Με μία εορταστική εκδήλωση, ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά, το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2018», ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής της εταιρείας Γιώτης.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, κορυφώθηκε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy. Οι 10 φιναλίστ «ζαχαρόπλασαν» τις συνταγές τους με προϊόντα ζαχαροπλαστικής Γιώτης. Η κριτική επιτροπή που απαρτίζονταν από τη σεφ Ντίνα Νικολάου, τη food stylist Τίνα Webb και τη Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της Γιώτης ΑE, δοκίμασε τις συνταγές, τις αξιολόγησε και διαμόρφωσε την τελική κατάταξη.

Οι τρεις πρώτοι νικητές έλαβαν ως έπαθλο το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» και επιταγή 1.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι επόμενοι 7 νικητές έλαβαν τιμητικό έπαινο και από μία επιταγή των 400 ευρώ. Η Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Μarketing της Γιώτης ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Το Ζαχαροπλάθουμε είναι το γλυκό κίνημα της εταιρείας Γιώτης που εμπνέει το κοινό να περάσει δημιουργικό χρόνο “ζαχαροπλάθοντας” και, με απλά υλικά που έχει στην κουζίνα του και σύμμαχο τα προϊόντα Γιώτης που εγγυώνται το σίγουρο αποτέλεσμα, να μοιράσει φροντίδα και αγάπη στους δικούς του ανθρώπους».