Τα διαθέσιμα βραβεία όλης της κατηγορίας «Search» απέσπασε η Generation Y – International eBusiness Hub με 3 διαφορετικούς πελάτες της, στο πλαίσιο των IAB Mixx Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου, στο θέατρο Μικρό Παλλάς.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν τα εξής έργα: Gold βραβείο για το έργο «Performing for Toi&moi» του www.toi-moi.com, Silver για το «Give me some Sugarfree» του www.sugarfreeshops.com, Bronze για το «Performance in a Box» του www.boxpharmacy.gr και Βραβείο μελών για το «Performing for Toi&moi» του www.toi-moi.com.

«Η κατάκτηση αυτή μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια, μας χαροποιεί για τα αποτελέσματα που φέραμε στους πελάτες μας, ενώ μας δημιουργεί αυξημένη την αίσθηση ευθύνης όχι μόνο απέναντι στο πελατολόγιό μας, μα και στο να συνεχίσουμε να εισάγουμε καινοτομίες και πρωτοπορία στις παρεχόμενες λύσεις μας, για να παράγουμε τη μέγιστη δυνατή επιστροφή επένδυσης», δήλωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Jr. Partner της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου.