Η General Mills, εταιρεία παραγωγής τροφίμων με brands όπως τα Cheerios και τα Haagen-Dazs, επιταχύνει τις προσπάθειές της για ψηφιακό marketing το 2023, με το connected commerce να πρωτοστατεί. Με στόχο την προσαρμογή της σε ένα περισσότερο ψηφιακό customer journey, τα brands της General Mills προσπάθησαν να προσδιορίσουν τη μέτρηση και να δώσουν προτεραιότητα στο performance σε βασικά metrics, όπως η αναζήτηση.

Το connected commerce -η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αγοραστικής εμπειρίας η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν σε οποιοδήποτε κανάλι ή στο κατάστημα μέσω οποιασδήποτε συσκευής- είναι το θεμέλιο αυτής της στρατηγικής. «Έχουμε κάνει μια σημαντική επένδυση για να αποκτήσουμε first-party data και να βεβαιωθούμε ότι έχουμε μια ισχυρή πλατφόρμα engagement, ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να παρέχουμε relevant μηνύματα σε μεγάλη κλίμακα και προσαρμοσμένα πραγματικά στους καταναλωτές μας.

Βλέπουμε πραγματικά απίστευτα αποτελέσματα από αυτό», ανέφερε ο Jon Nudi, Group President of North America Retail κατά τη διάρκεια εταιρικής συνάντησης. «Έπρεπε να αναπτύξουμε τα dashboards, ώστε η ομάδα μας να εξετάσει τις μετρήσεις που έχουν σημασία, να βεβαιωθεί ότι το ψηφιακό ράφι είναι σωστό και ότι οι μετρήσεις του search βρίσκονται εκεί που πρέπει», πρόσθεσε.

(Πηγή: WARC)