Η Γέφυρα Α.Ε. πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στη «Στέγη Πολίτη & Πελάτη» της Γέφυρας στο Αντίρριο, όπου παρουσιάστηκε το νέο, γαλανόλευκο λογότυπό της.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δρ. Παναγιώτης Παπανικόλας, παρουσίασε την ταυτότητα της εταιρείας ως «Ιδιώτη εταίρο του Δημοσίου, πάροχο δημόσιας υπηρεσίας για την κοινή ωφέλεια», από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004 έως και σήμερα, μέσα από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της. Μεταξύ άλλων, τονίστηκε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει, με πάνω από 1 εκατ. απαντημένες κλήσεις μέχρι σήμερα και με καινοτόμες υπηρεσίες.
Ο Δρ. Π. Παπανικόλας αναφέρθηκε στα 10 πεδία αυτοδέσμευσης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., τα οποία η παραχωρησιούχος θεωρεί «συμβόλαιο» για περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες έναντι του «πολίτη – πελάτη», που αξίζει να νιώθει δικαιωμένος, τόσο από το επίπεδο εξυπηρέτησης, όσο και από την κατάσταση στην οποία βρίσκει τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» σε κάθε πέρασμά του.
Από τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης Γιάννη Φρέρη, παρουσιάστηκαν τα τρία ιστορικά στάδια ανάπτυξης της εταιρικής υπευθυνότητας της Γέφυρα Α.Ε, όπως επίσης και ο διαρκής διάλογος με τους πολίτες της περιοχής και τις συλλογικότητές τους, στο περιβαλλοντικό, το κοινωνικό, το πολιτιστικό, αλλά και το αναπτυξιακό πεδίο, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της περιοχής.
Αναφέρθηκε επίσης ότι οι δύο χώροι στάθμευσης στις δύο πλευρές των διοδίων της Γέφυρας έχουν πλέον εξοπλιστεί με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα του στόλου της Γέφυρας που μεταφέρει στο αμάξωμά του το σύνθημα της Γέφυρας «Το κλίμα αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς».