Χορηγός στην τριήμερη εκστρατεία καρδιολογικής πρόληψης του φορέα

Ως ευγενικός χορηγός συμμετέχει η GE Healthcare, πάροχος ιατρικών λύσεων και υπηρεσιών, στην τριήμερη εκστρατεία πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων που διοργανώνει ο ανθρωπιστικός, μη κερδοσκοπικός φορέας «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους». H GE Healthcare παραχώρησε ένα φορητό υπερηχοκαρδιογράφο Vivid iq, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία του φορέα.

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Σχοινούσα των Κυκλάδων και θα προσφέρει τη διενέργεια δωρεάν υπερηχογραφικών καρδιολογικών εξετάσεων σε νεογνά, παιδιά και ενήλικες. Κατά τη διάρκειά της υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός αριθμός υπερήχων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους του νησιού.

Ο Κώστας Πικασέτος, CVUS Modality Leader στη GE Healthcare, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας ως στόχο να διαμορφώσουμε μια νέα εποχή στη φροντίδα των ασθενών, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να συμβάλλουμε στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Δεσμευόμαστε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε παρόμοιες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης».