Ο σεφ αναλαμβάνει brand ambassador της σειράς Oral Science
Η σειρά στοματικής υγείας Oral Science της Frezyderm συνεργάζεται με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος γίνεται brand ambassador, καθώς γνωρίζει καλά τη σημασία της στοματικής υγιεινής και πόσο ρόλο παίζει στην απόλαυση.

Ο σεφ μοιράζεται με το κοινό το μυστικό του: «H απόλαυση ξεκινάει από την καλή στοματική υγεία». Στο νέο site www.oralscience.gr διατίθενται συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες (διαβητικοί, vegan, έγκυοι, gluten-free, άτομα που έχουν περιοδοντίτιδα ή κάνουν ομοιοπαθητική), tips μαγειρικής από τον σεφ, συμβουλές στοματικής φροντίδας που σχετίζονται με το φαγητό, τα προϊόντα της σειράς και διαγωνισμοί με δώρα.

Η σειρά Oral Science της Frezyderm είναι μια ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας για υγιές στόμα και γερά δόντια με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η σειρά διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων και επιπλέον περιέχει προβιοτικά για τη διατήρηση και επαναφορά της μικροβιακής χλωρίδας του στόματος.