Είναι ένα από τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς επικοινωνίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1995. Kατείχε επιτελικές θέσεις σε εταιρείες PR, μεταξύ των οποίων και της Γενικής Διευθύντριας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση πολυεθνικών & εγχώριων πελατών σε προγράμματα 360° και διακρίσεις στα Ermis PR.

H ίδια δήλωσε: «Πάντα με γοήτευε η επαφή με τους “πρωταγωνιστές”, γι’αυτό και η πρόταση του Πέτρου Κωνσταντινίδη αποτέλεσε για εμένα μοναδική πρόκληση και ευκαιρία ζωής. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και σύνθετη περίοδο, όπου οι διαχωριστικές γραμμές στην επικοινωνία γίνονται όλο και λιγότερο διακριτές, οι υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων εκτιμώ ότι θα έχουν διαρκώς αυξανόμενο ρόλο. Mε τη συνδρομή των εργαλείων digital marketing, αποτελούν cost efficient επιλογή για τις επιχειρήσεις ώστε να ενισχύσουν αποτελεσματικά και στοχευμένα την επιρροή τους, να διαχειρισθούν ενδεχόμενους κινδύνους, να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών, και να μεγιστοποιήσουν το θετικό αντίκτυπο των δράσεων τους, ενισχύοντας αποτελεσματικά την καλή τους φήμη. Η Publicom/Hill & Knowlton, η μεγαλύτερη εταιρεία δημοσίων σχέσεων, αποτελεί πρωτοπόρο σε αυτόν τον τομέα και διατηρεί ένα διπλό πλεονέκτημα: την ισχυρή τεχνογνωσία και συνεχή συνδρομή του διεθνούς της δικτύου, καθώς και μία αφοσιωμένη ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών εξαιρετικής ποιότητας, στην οποία αποτελεί τιμή μου να είμαι μέλος».

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Kαλωσορίζω τη Φωτεινή στη θέση της Γενικής Διευθύντριας. Η εμπειρία και η στρατηγική της σκέψη ενισχύουν σημαντικά τις ικανότητες της εταιρείας, με στόχο να ανταποκριθούμε, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, στις σύνθετες προκλήσεις των πελατών μας. Στην κρίση απαντάμε με ανάπτυξη».