Στηρίζοντας το δικαίωμα κάθε γυναίκας να επιλέγει η ίδια αν και πότε θα αποκτήσει οικογένεια, η Fertilland Pharma «γιορτάζει» την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, παρουσιάζοντας την καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη διατήρηση της γονιμότητας «Η Σωστή Στιγμή!».

Η καμπάνια θα υποστηρίξει τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής τους, μέσα από μια πλατφόρμα ενημέρωσης, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό στην ιστοσελίδα isostistigmi.gr.

Με σημείο εκκίνησης την παραδοχή ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και ότι καθεμιά έχει δικαίωμα να επιλέξει το αν και πότε θα γίνει μητέρα, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» παρέχει στις γυναίκες γόνιμης ηλικίας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση που χρειάζονται, μακριά από στερεότυπα, στηρίζοντας την ατομική βούληση και επιλογή. Ο Γιώργος Αναγνωστάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fertilland Pharma, δήλωσε: «Ξεκινάμε με μεγάλη χαρά την υλοποίηση αυτής της σπουδαίας καμπάνιας και στη χώρα μας, με αληθινή αγάπη για τη γυναίκα και με σεβασμό στους προσωπικούς της στόχους».