Η FCB προχώρησε στην αναβάθμιση των δύο global ηγετικών στελεχών της στον τομέα της στρατηγικής, Nigel Jones και Vita Harris. Ο Jones μετακινείται από τα day-to-day operations σε Chairman της FCB, όπου και θα συνεργαστεί με την παγκόσμια ηγετική ομάδα της σε συγκεκριμένα projects.

Όσον αφορά στην Harris, η εταιρεία αναβαθμίζει τον ρόλο και τα καθήκοντά της ως Global Chief Strategy Officer, στα οποία θα περιλαμβάνονται πλέον οι εξελισσόμενες υπηρεσίες σε επίπεδο στρατηγικής της FCB σε πελάτες όλων των κλάδων, εστιάζοντας στην καινοτομία και συνεχίζοντας τη δέσμευση του agency στα diversity, equity και inclusion (DE&I).

Και οι δύο θα αναφέρονται στον Chief Executive Officer της FCB Worldwide, Carter Murray, με τον οποίο θα συνεργάζονται στενά, στην Global CCO Susan Credle, καθώς και στη νέα Global Head of Data Science & Connections, Tina Allan, με στόχο την περαιτέρω ευθυγράμμιση των στρατηγικών δυνατοτήτων της FCB με τις ισχυρές της επιδόσεις και τις παροχές data, συμπεριλαμβανομένου του αναπτυσσόμενου και βραβευμένου creative data agency της, FCB/Six. «Μου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να λύσω στρατηγικά τα προβλήματα των πελατών, να ηγηθώ θετικού μετασχηματισμού και να εξασφαλίσω την diverse και ισότιμη εκπροσώπηση σε όλες τις δραστηριότητές μας», δήλωσε η Vita Harris.