Η Ayanna Jackson μετακινείται στην FCB για την κάλυψη της νεοσύστατης θέσης της Senior Vice President, Global Inclusion Strategy. Η Jackson εργαζόταν προηγουμένως στην Αμερικανική Ομοσπονδία Διαφήμισης για επτά έτη, με την τελευταία της θέση να είναι Executive Vice President, DE&I and Education.

Στα καθήκοντά της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται η αύξηση του αντίκτυπου του έργου της FCB για την ποικιλομορφία, την ισότητα, την ένταξη και την αίσθηση του ανήκειν (DEIB) σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, θα συνεργάζεται με παγκόσμιους και local ηγέτες σε θέματα προσλήψεων, εκπαίδευσης και άλλων πρωτοβουλιών.

«Έχω συνεργαστεί όχι μόνο με agencies, αλλά και με brands, μέσα ενημέρωσης, εταιρείες τεχνολογίας, καθώς και με εκπαιδευτικά ιδρύματα. Και έτσι έχω δει πως έχουν γίνει βήματα προόδου, τα οποία συνεχίζουμε να βελτιώνουμε, ώστε να προωθήσουμε την ένταξη στον κλάδο μας».

Η Susan Credle, Global Chair και Global CCO της FCB, δήλωσε: «Αυτός ο ρόλος δημιουργήθηκε ειδικά για την Ayanna. Για έναν οργανισμό που γιορτάζει τα 150 χρόνια λειτουργίας του, είναι κρίσιμο να μαθαίνει από το παρελθόν, καθώς συνεχίζει τη συνεχή δέσμευσή του για την οικοδόμηση ενός legal agency».

(Πηγή: Campaign)