Με τη συμβολή των McCann, Digital Minds, Chapter5, Mindshare και jetdrops

Η Fanta παρουσιάζει την F* Academy, την 1η data driven ακαδημία που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους νέους της Ελλάδας.

H McCann Athens σε συνεργασία με τη Digital Minds ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας ακαδημίας για να δώσει τη λύση σε εφήβους που νιώθουν ότι θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε μαθήματα πέρα από τα συνηθισμένα. Στο YouTube κανάλι του F* Αcademy, μπορεί ο καθένας να μάθει πώς να γίνει YouTuber, μυστικά για το Gaming, πώς να κάνει Graffiti και Trick Shots, πώς να δοκιμάσει εύκολα και διασκεδαστικά πειράματα και πώς να πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματά του στο τραγούδι.

Οι νέοι έχουν ήδη αγκαλιάσει την ακαδημία, με τους subscribers στο YouTube Channel να έχουν ήδη φτάσει τους 24Κ μόλις 3 εβδομάδες μετά την έναρξή της. To φετινό καλοκαίρι, η εμπειρία του F* Academy ταξιδεύει σε 5 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Καλαμάτα, Iωάννινα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη). Τον συντονισμό και την υλοποίηση του roadshow έχει αναλάβει η Chapter5. Η 360° ενέργεια στηρίζεται με media campaign από τη Mindshare και social media content από τη jetdrops.