Επτά βραβεία Microsoft Partner of the Year 2022 απονεμήθηκαν στην EY. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν: Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τρίτη συνεχή χρονιά, Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για την Τεχνητή Νοημοσύνη, Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για την Ασφάλεια, Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Πωλήσεις D365, Παγκόσμιος Power Automate Συνεργάτης της Χρονιάς, Συνεργάτης της Χρονιάς για την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ.

Η EY αναγνωρίστηκε, επίσης, ως παγκόσμιος φιναλίστ στις κατηγορίες PowerApps και Sustainability Changemaker, στην κατηγορία Global Defense & Intelligence και στην κατηγορία Customer Experience, για την εφαρμογή της λύσης Tax and Finance Operate. Σχολιάζοντας τις διακρίσεις από τη Microsoft, ο Γιώργος Αποστολάκης, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και υπεύθυνος για τη σχέση της EY με τη Microsoft για την περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), δήλωσε:

«Η αναγνώριση της ΕΥ από τη Microsoft, με 7 συνολικά βραβεία, μεταξύ των οποίων ως Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον οργανισμό μας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία με τη Microsoft, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στις μεγάλες σύγχρονες προκλήσεις».