Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα, ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης στον μετασχηματισμό της οικονομίας, καθώς οι παράγοντες που θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συμμετοχής της EY Ελλάδος στο SingularityU Summit Greece 2021, το οποίο υποστήριξε ως Platinum Sponsor. Για την ανάγκη μιας ανανεωμένης στάσης από τις επιχειρήσεις απέναντι στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής και της βιωσιμότητας, μίλησε ο Harry Gaskell, Purpose and Sustainability Leader, EY UK and Ireland.

Η Alicia Humpreys, EY Sustainability Leader – People Advisory Services και Επικεφαλής της στρατηγικής πρωτοβουλίας EY Earth, περιέγραψε την εμπειρία της EY από το ταξίδι της προς τη βιωσιμότητα, ενώ σε επόμενη ενότητα, ο Δρ. Λάζαρος Πολυμενάκος, Director, Technical AI Consulting της ΕΥ Ελλάδος και EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

Τέλος, «Re-imagine Greece» ήταν το θέμα του CEO panel στο οποίο συμμετείχε ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, κατά το τέλος της πρώτης ημέρας του Summit.