Σύμφωνα με τη Universum
Η ΕΥ ανακηρύχθηκε ελκυστικότερος εργοδότης παγκοσμίως στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για δεύτερη συνεχή χρονιά και τέταρτος πιο ελκυστικός εργοδότης μεταξύ όλων των εταιρειών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum, World’s Most Attractive Employers.

Η κατάταξη της Universum για το 2017 βασίζεται σε έρευνα μεταξύ περισσότερων από 290.000 φοιτητών πληροφορικής/μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου. Επιπλέον, η EY συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μεταξύ των 50 κορυφαίων εργοδοτών παγκοσμίως για φοιτητές πληροφορικής/μηχανολογίας, σύμφωνα με τη Universum.

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι η βράβευση αυτή της Universum βασίζεται στη γνώμη των φοιτητών των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου, των ανθρώπων που αύριο θα στελεχώσουν την ΕΥ σε ολόκληρη την υφήλιο και που αναγνωρίζουν τη σημασία που αποδίδουμε στον ανθρώπινο παράγοντα».