Η εταιρεία παρουσιάζει τον διαγωνισμό «Ideas get Wings».

Η Eurowings, μέλος του ομίλου Lufthansa, προσκαλεί τους επιβάτες να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των αεροπορικών ταξιδιών. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία λανσάρει διαγωνισμό καινοτομίας με τον οποίο οι προτάσεις των επιβατών θα ενσωματωθούν στις διαδικασίες εξυπηρέτησης εν πτήσει και στο εδάφος. Με το μότο «Ideas get wings – cha(lle)nge the future of travel», το challenge τρέχει μέσω των καναλιών social media, μεταξύ άλλων και του LinkedIn.

Είτε πρόκειται για νέα προϊόντα και υπηρεσίες εν πτήσει, είτε αλλαγμένες διαδικασίες εξυπηρέτησης εδάφους, ή για online υπηρεσίες στην εφαρμογή της εταιρείας, όλες οι νέες ιδέες είναι ευπρόσδεκτες και θα αξιολογηθούν τόσο από την Eurowings όσο και από την θυγατρική της Eurowings Digital, για το κατά πόσο είναι εφικτές.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να υποβάλλουν τις ιδέες τους στην ιστοσελίδα της Eurowings online μέχρι και τις 13 Μαΐου. Οι καλύτερες ιδέες θα εφαρμοστούν από την εταιρεία το συντομότερο δυνατόν στη πράξη. Η αεροπορική εταιρεία θα επιλέξει τον νικητή του διαγωνισμού τον Σεπτέμβριο και θα κληρώσει δώρα για τους συμμετέχοντες.