Η Eurolife FFH είναι ο Μεγάλος Χορηγός στα «Μεγάλα Πώς» by Atraktos teens της ΑΜΚΕ Άτρακτος, της νέας σειράς επεισοδίων με ερωταπαντήσεις μεταξύ εφήβων και προσωπικοτήτων με ιστορίες που πρέπει να ακουστούν.

Στα «Μεγάλα Πώς», οι έφηβοι αναλαμβάνουν τον ρόλο του παρουσιαστή και με τον δικό τους τρόπο παίρνουν συνέντευξη από γνωστούς επιχειρηματίες, επιστήμονες και αθλητές, με στόχο να μάθουν από την εμπειρία και να εμπνευστούν από τις προσωπικές διαδρομές των συνεντευξιαζόμενων. Η σειρά λειτουργεί και ως μια πρωτότυπη ευκαιρία για επαγγελματικό προσανατολισμό των εφήβων, αφού έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να μάθουν πληροφορίες για διάφορους επαγγελματικούς τομείς, απευθείας από τους ειδικούς.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής, που προβλήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ήταν ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH. Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου μίλησε με την Μαίρη και τον Αχιλλέα, παρουσιαστές του επεισοδίου, απαντώντας στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους, σε μια από τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις που έχει δώσει ποτέ.