Η Eurobank υλοποιεί, για 12η διαδοχική χρονιά, το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών, το οποίο απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο σύνολο των ΜμΕ σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.

Ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, η Γενική Διεύθυνση Small Business Banking της Eurobank, παρουσίασε το Πρόγραμμα, σε διαδικτυακή εκδήλωση, με επίσημη προσκεκλημένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία υπογράμμισε τη συμβολή του Προγράμματος. Εκπρόσωποι 500 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων συμμετείχαν στην εκδήλωση και ενημερώθηκαν για τις τάσεις που επηρεάζουν τον κλάδο και για τη στρατηγική της Τράπεζας στον Τουρισμό

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Αντρέας Αθανασόπουλος, δήλωσε: «Η Eurobank δεσμεύεται να υποστηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, μέσω της ενίσχυσης της ρευστότητας, της στήριξης των επενδυτικών πλάνων αλλά και της δυνατότητας συμμετοχής σε ένα διευρυμένο οικοσύστημα αμοιβαίων ωφελειών που έχει δημιουργήσει για τις ανάγκες του τουριστικού κλάδου».