Με δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής της αίτησης

Στην online έκδοση πιστωτικής κάρτας μέσω νέας ψηφιακής υπηρεσίας προχωρά η Eurobank, εμπλουτίζοντας το εύρος των ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Με τη νέα υπηρεσία η Τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες e-banking να ολοκληρώσουν online τη διαδικασία αίτησης χορήγησης πιστωτικής κάρτας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχεται, για έκδοση πιστωτικής κάρτας, η δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής της αίτησης. Στη συνέχεια και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κάρτα παραδίδεται στη διεύθυνση που επιθυμεί ο πελάτης.

Όπως επισημαίνει η Τράπεζα, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για μια σειρά πρωτοποριακών, ψηφιακών προϊόντων τα οποία σχεδιάζει να διαθέσει άμεσα, αναπτύσσοντας και εμπλουτίζοντας τον σχεδιασμό της για τη μετάβαση της λιανικής τραπεζικής στη νέα ψηφιακή εποχή.

«Η νέα αυτή καινοτόμα υπηρεσία συμβαδίζει με τη στρατηγική της Eurobank να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες της ψηφιακής εποχής με τον βέλτιστο τρόπο και να προσφέρει απλούστερες, ταχύτερες, ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες της», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank, Ιάκωβος Γιαννακλής.