Παρουσίασε και τα νέα της διακριτικά ενόψει των αγώνων
Η Etihad Airways, επίσημος αερομεταφορέας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, μετέφερε την Φλόγα της Ελπίδας από την Αθήνα στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η φλόγα μεταφέρθηκε σε ειδικά σχεδιασμένο κιβώτιο με αεροσκάφος Boeing 787-9, το οποίο ήταν διακοσμημένο με τα νέα διακριτικά για τα Special Olympics. Η δάδα θα ταξιδέψει και στα 7 εμιράτα των ΗΑΕ από τις 4 έως τις 13 Μαρτίου. Της άφιξης της Φλόγας της Ελπίδας προηγήθηκε η τελετή αφής που πραγματοποιήθηκε στο Ζαππειο Μέγαρο στην Αθήνα, με καλεσμένους εκπροσώπους της Etihad και άλλους υψηλούς προσκεκλημένους.

Επιπλέον, σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα νέα διακριτικά της εταιρείας για τους Special Olympics, παρουσία των τεσσάρων αθλητών που απεικονίζονται, οι οποίοι είδαν τη φωτογραφία τους να κοσμεί ένα αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner. Οι φετινοί αγώνες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 500.000 θεατές.