Η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της εφαρμογής go4more για κινητά, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από 300.000 χρήστες.

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από 300.000 χρήστες.

Η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της εφαρμογής go4more για κινητά, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από 300.000 χρήστες. Εκτός από την αναζήτηση προσφορών που ανταποκρίνονται στην ανάγκη των σημερινών καταναλωτών για value for money αγορές, η εφαρμογή ενημερώνει για τους πόντους που συλλέγονται από όλες τις τραπεζικές συναλλαγές του καταναλωτή.

Το Πρόγραμμα Συνολικής Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας επιβραβεύει τους καταναλωτές με επιπλέον πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν την κάρτα τους για να πραγματοποιούν συναλλαγές, στις καταθέσεις, στα δάνεια, καθώς επίσης στα επενδυτικά, αποταμιευτικά και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα.

Βασικός στόχος του Προγράμματος Συνολικής Επιβράβευσης go4more είναι να γίνει η χρήση του καθημερινή συνήθεια, προτάσσοντας την εμπειρία του πελάτη έναντι της απλής συναλλαγής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συνεργασίες του go4more εμπλουτίζονται διαρκώς για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας από super market μέχρι pet shop, καταστήματα παιχνιδιών ή ηλεκτρικών ειδών και σημεία πώλησης προϊόντων τεχνολογίας. Η εφαρμογή διατίθεται στο GooglePlay και στο AppStore.