Με νέο εργαλείο budgeting και άλλες δυνατότητες

Η Εθνική Τράπεζα λανσάρει την καινούρια έκδοση της εφαρμογής της για κινητά, το i-bank Mobile Banking, εισάγοντας εργαλείο budgeting στο app.

Tο νέο Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας συνδυάζει την ταχύτητα και 24ωρη διαθεσιμότητα της mobile τραπεζικής σε ένα αναβαθμισμένο, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον περιήγησης, με τη νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών, που δίνει στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση των εξόδων του.

Η τελευταία έκδοση του i-bank Mobile Banking προσφέρει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του χρήστη, αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών και συνολικά, ώστε ο χρήστης να έχει σφαιρική αντίληψη της οικονομικής του κατάστασης, ανά πάσα στιγμή.

Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί με υπηρεσία άμεσων ειδοποιήσεων (notifications) για την ενημέρωση του χρήστη για εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές του μέσω λογαριασμών και καρτών ή για όταν πλησιάζει τα επιθυμητά όρια εξόδων που έχει θέσει, αλλά και με υπηρεσία μηνιαίων συγκεντρωτικών αναφορών για τα οικονομικά του.