Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική. Στο No Finish Line Athens, το οποίο διοργανώθηκε φέτος σε νέο χώρο, την Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, 6.069 συμμετέχοντες κατέγραψαν 60.447 χιλιόμετρα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τη συνεργασία του ΟΑΚΑ και στόχο την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά, στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line, για κάθε παιδί που έχει ανάγκη και αυτό γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Συγχαίρουμε την προσπάθεια όλων όσοι συμμετείχαν και στη φετινή διοργάνωση, κάθε συμμετοχή είναι σημαντική.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους μεγάλους νικητές. Η Εθνική Ασφαλιστική αγκάλιασε, από την πρώτη στιγμή, αυτό το γεγονός ως Μεγάλος Χορηγός, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια προσφοράς για αυτούς που το έχουν ανάγκη. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού και για την επόμενη χρονιά για να κάνουμε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα».