Σημαντικές παρουσιάσεις στο 6ο Corp Comm Conference

Ο Mike Daniels, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης για τη Μέτρηση και Αξιολόγηση της Επικοινωνίας θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα μεταφέρει πολύτιμα insights για τη σημαντικότερη ίσως σήμερα παράμετρο στη λειτουργία της Επικοινωνίας, την αξιολόγηση. Η Jane Wilson, CEO του βρετανικού Chartered Institute of Public Relations, θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον τομέα της διαχείρισης φήμης και τον τρόπο με τον οποίο το κομμάτι αυτό, αποτελεί σήμερα πλατφόρμα ανάδειξης του ρόλου της Εταιρικής Επικοινωνίας.

Η Claire Denholm, Co-Founder της Smart Resource, φέρνει την 20ετή εμπειρία της από συνεργασίες με πλήθος πολυεθνικών εταιρειών και θα «εκπλήξει» το κοινό μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση για τη διαχείριση της αλλαγής στην επικοινωνία. Κεντρικό σημείο του Συνεδρίου αποτελεί η παρουσίαση της μεγάλης έρευνας «Corporate Communication Directors: The State of Play», από τον Guy Corbet της Brands2Life, η οποία αποτυπώνει τους προβληματισμούς, τις τάσεις και ανησυχίες των Διευθυντών Εταιρικής Επικοινωνίας.

Τα συμπεράσματα της έρευνας θα συζητηθούν ζωντανά επί σκηνής από τους Γιώργο Τσαπρούνη (WIND Hellas), Έλλη Παναγιωτοπούλου (Αθηναϊκή Ζυθοποιία) και Χριστίνα Γερονικόλα (hellas online), οι οποίοι θα κάνουν τη σύνδεση με την ελληνική πραγματικότητα. Ο Γιώργος Τσαπρούνης έχει επίσης και ρόλο ομιλητή στο συνέδριο, παρουσιάζοντας το σημαντικό case study «WIND Running Team». Το 6ο Συνέδριο για την Εταιρική Επικοινωνία, θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου στο Athens Marousi Plaza.