Δημιουργεί Εργαστήριο Μπισκότου στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας

Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο η εταιρεία Παπαδοπούλου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία των Γεμιστών μπισκότων με κρέμα σοκολάτας, να συμμετέχουν σε μπισκοτένιες δραστηριότητες, να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία των μπισκότων, να γευτούν τα προϊόντα της εταιρείας και να φτιάξουν τα δικά τους αναμνηστικά δώρα. Επιπλέον, στην «Αίθουσα Προβολής» οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πολύχρονη ιστορία της εταιρείας και την προϊοντική της γκάμα.