Η εφημερίδα «Εστία» προχωρά από τις 24 Οκτωβρίου στην έκδοση της «Εστίας της Κυριακής», μιας πολυσέλιδης έκδοσης σε μεγάλο σχήμα. Τη Διεύθυνση θα έχει ο Μανώλης Κοττάκης, με Διευθυντή Συντάξεως τον Διαμαντή Σεΐτανίδη, Σύμβουλο Εκδόσεως τη Ζέζα Ζήκου και Αρχισυντάκτες τους Μάκη Δεληπέτρο και Δημήτρη Θωμά.

Μαζί τους θα είναι ένα επιτελείο συνεργατών, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Καπράνος, Μύρνα Νικολαΐδου, Γιώργος Κουρής, Κώστας Καββαθάς, Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, Γιώργος Αποστολίδης κ.ά., με την εποπτεία του Ελευθέριου Σκιαδά. Όπως επισημαίνει, «η Eστία τολμά την έκδοση κυριακάτικου φύλλου μετά την πρώτη προσπάθεια που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 1985. Διατηρεί την πίστη της στην έγκυρη και ποιοτική δημοσιογραφία.

Τη δημοσιογραφία που αναδεικνύει τα σπουδαία και τα σημαντικά, που έχει άποψη, που δεν “θάβει” την πληροφορία, που αναλύει τις ειδήσεις και δεν τις αποσιωπά». Η κυριακάτικη έκδοση θα συνοδεύεται από ειδικό ένθετο, με επιλογές από τη μακραίωνη πορεία της στον Τύπο, αλλά και ανατυπώσεις σημαντικών παλαιοτέρων φύλλων. Κάθε μήνα θα κυκλοφορεί με την ειδική πολυτελή περιοδική έκδοση «Εστιάζω» και κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί εκδόσεις και προσφορές για τους αναγνώστες της.