Η Ergo Ασφαλιστική, επενδύοντας στη στρατηγική της με βασικό στόχο να γίνει η πρώτη, καλύτερη και πληρέστερη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, παρουσιάζει τα Ergo Stores τα οποία υπόσχονται μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία ασφάλισης.

Τα Ergo Stores ανήκουν στο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών, είναι νέα, σύγχρονα, μοντέρνα καταστήματα, ισόγεια και εύκολα προσβάσιμα, εφοδιασμένα με τις ψηφιακές λύσεις της Ergo, σε κεντρικά σημεία της Αττικής. Τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, προσαρμοσμένο σε εκείνο των εμπορικών καταστημάτων, και ο εκάστοτε πελάτης μπορεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, να βρει λύσεις σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών του αναγκών.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους δύο Ergo Stores, το πρώτο στη Νέα Σμύρνη και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή. Στα εγκαίνια των καταστημάτων, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι «η Ergo ενισχύει το υφιστάμενο δίκτυο με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στη γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας».