Για 5η χρονιά η KPMG, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Πείνας και την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, υλοποίησε την καθιερωμένη δράση «Cook for Good» («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό»).

Στη δράση συμμετείχαν 40 εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι ετοίμασαν περισσότερα από 200 γεύματα. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde, ο οποίος διέθεσε δύο από τα εργαστήριά του για τη διεξαγωγή της δράσης, ενώ ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης καθοδήγησε τους εθελοντές. Με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» οι μερίδες φαγητού συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν στον Φάρο Ελπίδας.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα, σημείωσε: «Στόχος μας να συνεχίσουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα με δράσεις που διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και αφορούν τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση».