Στη Λάρισα βρέθηκε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ειδική Επιστημονική Ομάδα της Bergmann Kord, στο πλαίσιο ενδοεταιρικής ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα τριχόπτωσης, αλλά και επαφών με την τοπική κοινωνία, η οποία περιελάμβανε σειρά ενημερώσεων και τριχολογικών ελέγχων στους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Επιτελείου της Κλινικής Μαλλιών βρέθηκαν στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, και πραγματοποίησαν σε όσους την επισκέφθηκαν, δωρεάν προσωπική διάγνωση, τριχολογικό έλεγχο (τριχοριζόγραμμα) και ενημέρωση για όλες τις νέες εξελίξεις αναφορικά με την τριχόπτωση και την τριχοαναγέννηση. Παράλληλα, προσέφεραν εξατομικευμένες προτάσεις για Ειδική Αγωγή κατά της Τριχόπτωσης.

Η επίσκεψη της ειδικής Επιστημονικής Ομάδας της Bergmann Kord συνοδεύθηκε και από ένα ενδοεταιρικό σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε στο επιστημονικό προσωπικό της Bergmann Kord Λάρισας η εξελιγμένη θεραπεία PRP Plus, η οποία αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον χώρο των θεραπειών τριχόπτωσης και προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα από την Bergman Kord. Η επίσκεψη της Επιστημονικής Ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ενώ επικεφαλής της Ομάδας ήταν η Πρόεδρος της Bergmann Kord, Βασιλική Κορδερά.