Η Wind Ελλάς, μέλος της United Group, λανσάρει την Eon TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο της από οποιαδήποτε συσκευή. Οι συνδρομητές της Wind θα έχουν πλέον πρόσβαση σε αθλητικό περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο, όπως η αγγλική Premier League, η ελληνική Superleague, η ισπανική La Liga, η Bundesliga και η Ευρωλίγκα.

Για τους σινεφίλ, η Eon ΤV εξασφαλίζει περισσότερες από 350 αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών το χρόνο, σειρές, καθώς και lifestyle εκπομπές, show και ντοκιμαντέρ. Με τη δυνατότητα θέασης on demand περιεχομένου μέσα από τη βιβλιοθήκη VoD, οι συνδρομητές Wind θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε ετήσια βάση, 500 τίτλους ταινιών, πάνω από 350 πρεμιέρες σειρών, περισσότερα από 700 επεισόδια σειρών και 500 επεισόδια από τα κανάλια FOX και Fox Life.

Παράλληλα, η Eon TV εξασφαλίζει εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο για παιδιά, με περισσότερα από 1.300 επεισόδια το χρόνο και πάνω από 200 παιδικές ταινίες. Η Εon ΤV διατίθεται σε δύο πακέτα.