Με tailor made Interactive Quiz ή/και τεστ προσωπικότητας
Η EngageYa παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο tool της, Interactive Gamified Advertorial, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα brands να πουν την ιστορία τους με φρέσκο παιχνιδιάρικο και engaging τρόπο.

Tα Interactive Gamified Advertorials περιλαμβάνουν tailor made Interactive Quiz ή/και τεστ προσωπικότητας, όπου οι αναγνώστες των websites μπορούν να επιλέγουν με διαδραστικό τρόπο και σε πραγματικό χρόνο τις προτιμήσεις τους μέσα από έξυπνα multiple choice και να βλέπουν τα ποσοστά τους σε σχέση με άλλους. Και όλα αυτά, μέσα από το traffic των συνεργαζόμενων εκδοτών περιεχομένου. Η ενέργεια είναι δυνατό να γίνει share στο Facebook και στο Twitter.

Το Interactive Gamified Advertorial αποτέλεσε πρόσφατα κομμάτι καμπάνιας τηλεπικοινωνιακού παρόχου, με αποτελέσματα 19.567 shares σε Facebook και Twitter και completion rate της τάξης του 88%, σε μόλις 14 μέρες. H EngageYa, το τελευταίο διάστημα, έχει αναπτύξει 3 νέα εργαλεία: το Programmatic Native, μέσω της Appnexus, το Sticky Video για Desktop & Mobile και το Interactive Gamified Advertorial. Έχει μεγεθύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα, με περισσότερους premium publishers, ενώ στο επόμενο διάστημα προετοιμάζει και άλλα εργαλεία για την ελληνική και διεθνή αγορά.