Στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο κατατάχθηκε η Emirates, σύμφωνα με την κατάταξη του «Global RepTrak 100» για το 2022. Η αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, αποτελεί, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη μόνη εταιρεία από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, λαμβάνοντας βαθμολογία 72,7 στη μέτρηση της εταιρικής φήμης.

Εξάλλου, η πλατφόρμα RepTrak συλλέγει δεδομένα για περισσότερα από 20 χρόνια και συγκρίνει εταιρείες που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους σε παγκόσμιο επίπεδο. «Η Emirates είναι αρκετά δημοφιλής για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει, ανεξαρτήτως θέσης.

Διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους, ο οποίος αποτελείται από ευρύχωρα και άνετα αεροσκάφη Airbus A380 και Boeing 777, ενώ πρόσφατα παρουσίασε την premium οικονομική θέση, η οποία έχει κερδίσει την προτίμηση των επιβατών -μεταξύ άλλων- χάρη στα ευρύχωρα καθίσματα και τον επιπλέον χώρο που διαθέτει για τα πόδια», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.