Με την υπογραφή της Unlimited
Η Ελληνικός Χρυσός παρουσίασε τη νέα εταιρική της καμπάνια, με τίτλο «Ορυκτά. Πρώτη ύλη της ζωής μας», η οποία έχει στόχο την ανάδειξη της σημασίας των ορυκτών και των μετάλλων σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η ανεκτίμητη προσφορά των ορυκτών στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας, που «δίνει φωνή» στα μέταλλα για να εξιστορήσουν τη δική τους διαδρομή μέσα στον χρόνο. Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα, η εξορυκτική δραστηριότητα πρωταγωνιστούσε στη διαμόρφωση του κόσμου. Σήμερα, επιστήμες όπως οι Ιατρική, Πληροφορική, Τεχνολογία, Κατασκευές, Πράσινη Ενέργεια είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που υποστηρίζει η μεταλλευτική δραστηριότητα μέσα από τη διαμόρφωση σύγχρονων, ασφαλών και φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων εξέλιξής τους.

«Μέσα από τη φιλοσοφία της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, την οποία εκφράζει το τρίπτυχο: σεβασμός στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί – ουσιαστική συνεργασία με την τοπική κοινωνία – ασφάλεια για τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, προσφέρεται καθημερινά το πολύτιμο αγαθό των μετάλλων στους ανθρώπους, συμβάλλοντας καταλυτικά στην οικονομία του τόπου μας και εξασφαλίζοντας την ευημερία της κοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. Την καμπάνια υπογράφει η Unlimited, μέλος του V+O Group.