Την ιστοσελίδα της εταιρείας για την αγορά του Βελγίου

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου σχεδίασε και κατασκεύασε την ιστοσελίδα της Κρι Κρι για την αγορά του Βελγίου, στη διεύθυνση www.mykrikri.be.

Η γνωστή βιομηχανία γαλακτοκομικών πλέον εξάγει την σειρά γιαουρτιών Κρι Κρι και στο Βέλγιο και προβάλλει τα προϊόντα της σε ένα site που είναι διαθέσιμο σε δύο γλώσσες, Γαλλικά και Ολλανδικά. Στην αρχική σελίδα μπορεί ο επισκέπτης να ενημερωθεί για τα οφέλη του φημισμένου ελληνικού γιαουρτιού, με τη βοήθεια ενός slider με εικόνες και να γνωρίσει με μία ματιά τα προϊόντα της εταιρείας.

Μπορεί επίσης να μεταφερθεί σε άλλες εποχές βλέποντας παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες που απεικονίζουν πωλητές παγωτού Κρι Κρι να πωλούν παγωτό με το καρότσι. Στο header υπάρχουν κατηγορίες με πληροφορίες για την ιστορία της Κρι Κρι, τα συστατικά κάθε προϊόντος, αλλά και μια τυπική ημέρα παραγωγής γιαουρτιού. Μέσω του site, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει σε επαφή με την εταιρεία ή τον διανομέα για το Βέλγιο-Λουξεμβούργο μέσω μίας εύχρηστης contact form. Τέλος, η ιστοσελίδα της Κρι Κρι για την αγορά του Βελγίου έχει responsive συμπεριφορά για να παίζει τέλεια σε κάθε συσκευή.