Συμπεράσματα του Vodafone IoT Conference
Το Internet of Things (ΙοΤ) προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη που ενδυναμώνουν και βοηθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους, να ενισχύσουν την αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Η Vodafone μπορεί να τις υποστηρίξει στη μετάβασή τους προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση μέσα από σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης Vodafone IoT Conference που διοργάνωσε η Vodafone Ελλάδας την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία στελεχών επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της οικονομίας και διακεκριμένων εταιρικών πελατών που αξιοποιούν λύσεις IoT της Vodafone Ελλάδας.

«H Vodafone λειτουργεί ως καταλύτης και οδηγεί την αγορά μπροστά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, επενδύοντας σε νέες, εκθετικές τεχνολογίες προκειμένου να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση των πελατών της στο ψηφιακό αύριο, μέσα από τις πιο σύγχρονες υποδομές και λύσεις», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.