Προχωρά σε νέες συνεργασίες και λανσάρει νέα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 65 χρόνων της, παρουσίασε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, τη «Νέα Εποχή» της, ως ένας ολοκληρωμένος ενεργειακός όμιλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ, Γιάννης Αληγιζάκης, παρουσίασε τη «Νέα Εποχή» του ομίλου, με βασικούς άξονες την προσθήκη των δύο νέων προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, electricon και aerion, καθώς και τη νέα στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με την Bureau Veritas και τον Lloyd’s Register. Συγκεκριμένα, η ΕΛΙΝΟΙΛ με την προσθήκη των υπηρεσιών electricon και aerion, εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο, με πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα.

Παράλληλα, προχωρά σε νέα στρατηγική συνεργασία με τον ελεγκτικό οργανισμό Lloyd’s Register, που θα έχει την επίβλεψη και τον έλεγχο της ορθής τήρησης μιας σειρά διαδικασιών που εξασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες, ποιοτικά προϊόντα και ασφαλείς παραδόσεις στον καταναλωτή. Οι ενδιάμεσες ελεγκτικές διαδικασίες παραλαβής και διακίνησης των προϊόντων της ΕΛΙΝΟΙΛ από τα διυλιστήρια, στην εγκατάσταση και στον τελικό καταναλωτή θα ελέγχονται από την Bureau Veritas.

Ο Γιάννης Αληγιζάκης δήλωσε: «Στα 65 χρόνια μας είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καινούρια φιλοσοφία, με σύγχρονες ιδέες που βοηθούν την ΕΛΙΝΟΙΛ να σταθεί πολύ ανταγωνιστικά, στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται. Mε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε σε καινούριες αγορές, με στόχο να διαγράψουμε αντίστοιχη πορεία με όλες τις δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα».