Η Elbisco ανέλαβε αποκλειστικός χορηγός της θεατρικής παράστασης «Παιχνίδια Διατροφής», η οποία ξεκινά την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Σταθμός».

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους και έχει ως θέμα την εξάρτηση από τα βιντεοπαιχνίδια και τη σχέση της με τη σωστή διατροφή. Συγκεκριμένα, αφηγείται με πρωτότυπο τρόπο την περιπέτεια τριών εφήβων, οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο βιντεοπαιχνίδι που παίζουν. Για να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους πρέπει να τερματίσουν το παιχνίδι, κάνοντας σημαντικές ανακαλύψεις για τις σωστές διατροφικές συνήθειες.

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη μουσική/στίχους υπογράφουν αντίστοιχα οι Αγγελική Φωστίνη, Μιχάλης Μαραγκός και Χρίστος Σερενέ, ενώ την επιστημονική έρευνα η διατροφολόγος Άρτεμις Στεργίου. Η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου και είναι διαθέσιμη για οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία. Η χορηγία εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Ελληνική Ανατροφή» της Elbisco, το οποίο έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη και καλλιέργεια του σεβασμού στον άνθρωπο και στην τροφή.

Κεντρικοί πυλώνες είναι η συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την ανάπτυξη βιωματικών δράσεων καλλιέργειας του σεβασμού στην τροφή στα παιδιά, η στήριξη του ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, τόσο στο πλαίσιο σταθερών συνεργασιών, όσο και με ad hoc πρωτοβουλίες.