Με τη νέα δράση προσφοράς «Φρόντισε τους καλύτερους φίλους σου», η Ελ Γκρέκο στηρίζει τον Οργανισμό Dogs’ Voice, καλώντας το κοινό να συμμετέχει στην αποστολή του για μία Ελλάδα χωρίς αδέσποτα.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν 2 ευρώ στον οργανισμό αγοράζοντας οποιαδήποτε Εστία Ελ Γκρέκο, ενώ παράλληλα κερδίζουν 2 ευρώ έκπτωση στην αγορά τους. Η ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 5 Δεκεμβρίου στο e-shop el-greko.gr, καθώς και σε επιλεγμένα super market ανά την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης και σε συνεργασία με το Dogs’ Voice, η Ελ Γκρέκο δημιούργησε τη νέα Βάση Ελ Γκρέκο με εικόνες ζώων συντροφιάς. Σκύλοι και γάτες «μπλέκονται» πάνω στην επιφάνειά της και αποτελούν μια εικαστική υπενθύμιση για τον πολύτιμο ρόλο τους στη ζωή όλων.

«Ο όμιλος εταιρειών Resoul, σταθερά και με συνέπεια, αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Δομών και Οργανισμών με αξιοσημείωτο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο», όπως επισημαίνει.