Το πρώτο στάδιο για την ενοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Wunderman Thompson και της GroupM στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε και ένας νέος κύκλος ανοίγει, με αποκλειστικό στόχο «την ανάπτυξη ενός ισχυρού οργανισμού υπό μία ενιαία οντότητα».

Έχοντας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη πορεία και έναν σύγχρονο «μετασχηματισμό» του οργανισμού, η Ελένη Σαρλά παραδίδει τη σκυτάλη στην Έφη Δικαστοπούλου η οποία αναλαμβάνει στη Wunderman Thompson και GroupM, ρόλο Μanaging Director. Η Έφη Δικαστοπούλου μετρά περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας και σημαντική προσφορά στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια.

Η ίδια δήλωσε: «Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τόσο για τους υπάρχοντες πελάτες μας, όσο και για νέους που θα μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους. Η στρατηγική απόφαση του WPP Group για αναδιοργάνωση των δικτύων WT & GroupM στην Ελλάδα, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα προσφέροντας υπηρεσίες όχι απλά διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων και Media αλλά κυρίως στρατηγικής επικοινωνίας, τεχνολογίας, data analytics και καινοτομίας, όπως μόνο η Wunderman Thompson γνωρίζει και προσφέρει σε μία σειρά γνωστών, φιλόδοξων brands».