Η εφαρμογή Nike App ήρθε και στην Ελλάδα μετά το λανσάρισμα σε Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία κάνει το ντεμπούτο της σε 13 ακόμα χώρες στην Ευρώπη. Η εφαρμογή Nike App που είναι διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα προσφέρει ένα πλήθος από οφέλη στα μέλη του NikePlus: από το δικό τους προσωπικό κατάστημα, περιεχόμενο από αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μέχρι προσκλήσεις σε αποκλειστικές εκδηλώσεις και πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε προϊόντα, όπως το τελευταίο μοντέλο της Nike, Joyride.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, στην εφαρμογή Nike App θα προστεθούν δύο νέα στοιχεία που έχουν στόχο να μεταμορφώσουν την εμπειρία αγορών τόσο σε ψηφιακό επίπεδο όσο και στα φυσικά καταστήματα. Το πρώτο από αυτά είναι το Nike Fit, μια τεχνολογική λύση που βοηθά στην εύρεση της τέλειας εφαρμογής σε κάθε στυλ παπουτσιών της Nike, χρησιμοποιώντας μια κάμερα smartphone.

Το Nike Fit μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι, μέσω της κάμερας του smartphone, όσο και στα καταστήματα της Nike. Η Nike ξεκίνησε επίσης την κυκλοφορία των πρώτων στοιχείων της εφαρμογής Nike App και για τα λιανικά καταστήματα στην Ελλάδα, μια διαδικασία που θα συνεχιστεί όλη τη φετινή και την επόμενη χρονιά.