Παρουσία στην εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», είχε ο Κώστας Κουσινόβαλης, Ιδρυτής της Lexicon Software με έδρα τα Γιαννιτσά, με αφορμή το βραβείο «Best Gym App» που απέσπασε η εταιρεία για την εφαρμογή GymMaster στο πλαίσιο των Fitness Awards 2022.

Το GymMaster είναι ένα απλό και εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης για Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Σχολές Καράτε και Σχολές Χορού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να διευκολύνει τη ζωή τόσο των ιδιοκτητών χώρων άθλησης όσο και των χρηστών τους, όπως εξήγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Κώστας Κουσινόβαλης.

«Αυτές οι δύο εφαρμογές αποτελούνται από άλλες μικρότερες, οι οποίες συνδέονται, αλληλοεπιδρούν και δημιουργούν μια συνολική εμπειρία στον χρήστη. Αυτή η εμπειρία ξεκινά από την εγγραφή του στο γυμναστήριο και φτάνει μέχρι την επιλογή ή την πληρωμή της συνδρομής, κ.ά.», επεσήμανε ο ίδιος για να καταλήξει στο ότι: «το GymMaster αναπτύχθηκε με τη βοήθεια των πελατών της εταιρείας, των γυμναστηριούχων, που μας εξήγησαν τι ακριβώς χρειάζονται. Σε αυτούς θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο».