Επίσημος Χορηγός στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων», η οποία πραγματοποιήθηκε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, υπήρξε η εταιρεία Δωδώνη.

Η τελετή ήταν αφιερωμένη στο «Zero Food Waste», σφραγίζοντας και το concept του μενού, το οποίο δημιουργήθηκε τους Αστέριο Κουστούδη και Τάσο Μαντή. Τα πιάτα εμπλουτίστηκαν γευστικά, για ακόμα μια χρονιά, από τη Φέτα ΠΟΠ Δωδώνη και το Γιαούρτι Δωδώνη Στραγγιστό.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της Δωδώνη, απένειμε βραβείο «Τop Notch» στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης Dome Real Cuisine, Grada Nuevo, Marea Sea Spirit και Χαρούπι. «Η γεύση της Δωδώνη δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε φέτος, καθώς, για εμάς, η υψηλή γαστρονομία και η ποιοτική πρώτη ύλη είναι έννοιες αλληλένδετες», δήλωσε σχετικά η Βίκυ Παπουτσάκη.