Με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και έμπνευση την Κρήτη
Η γεύση Καλοκαιρινά Φρούτα δημιουργήθηκε από βερίκοκα, ροδάκινα, κεράσια και μαρμελάδα σύκου, το παγωτό Κρητικό Cheesecake δημιουργήθηκε από κρητικό ανθότυρο, μέλι, ξηρούς καρπούς και σουσάμι, ενώ ελληνικά φουντούκια ενώνονται με πραλίνα φουντουκιού και δημιουργούν το Παρφέ Φουντούκι. Οι τρεις νέες γεύσεις αυξάνουν το σύνολο των επιλογών «δωδώνη» σε 46, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα. Σε ότι αφορά στην παρουσία της εταιρείας στα super market, εντός Μαΐου, οι επιλογές στα παγωτά «δωδώνη» εμπλουτίζονται με τη συσκευασία Παρφέ Φιστίκι-Πραλίνα Φουντουκιού, αλλά και το συνδυασμό Βανίλια & Σοκολάτα–Λεμόνι με sweete (το γλυκαντικό από το φυτό στέβια).