Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη συμμετείχε ως Επίσημος Χορηγός στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Στο diner de gala, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά από τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι, αξιοποιήθηκαν τα προϊόντα της εταιρείας, και συγκεκριμένα η Φέτα ΠΟΠ Δωδώνη και το Γιαούρτι Δωδώνη Στραγγιστό.

«Η υποστήριξη του εμβληματικού αυτού θεσμού μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά. Τα Βραβεία Χρυσοί Σκούφοι αποτελούν ίσως τον μακροβιότερο θεσμό που αναδεικνύει και βραβεύει σταθερά, κάθε χρόνο, τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, αποτελώντας έτσι μια αληθινή γιορτή της γεύσης.

Η Δωδώνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα χαρακτηριστικά του θεσμού και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη βραδιά, καθώς πρόκειται για μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και μία γιορτή των γεύσεων, όπου η ποιότητα, η διατροφική ισορροπία και η καινοτομία στη γεύση πρωτοστατούν», ανέφερε σχετικά η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της Δωδώνη.