Το 13ο έτος τους συμπληρώνουν τα Supermarket Awards, ένας ιδιαίτερα σημαντικός θεσμός ο οποίος, με συνέπεια και σταθερότητα, προβάλει την αριστεία και την καινοτομία των επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπορίου στη χώρα μας.

O Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, δηλώνει για τη φετινή διοργάνωση: «Τα Supermarket Awards, εδώ και χρόνια, αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων και στους προμηθευτές τους (βιομηχανία και χονδρεμπόριο). Στην κρίσιμη εποχή των πληθωριστικών τάσεων, είναι χρήσιμο να αναδειχθούν βέλτιστες περιπτώσεις του πώς οι εταιρείες τις αντιμετώπισαν, μέσω της βελτίωσης της παραγωγικότητας, μείωσης των λειτουργικών εξόδων και προώθησης στρατηγικών καινοτομίας και πελατοκεντρικότητας».

Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν διακεκριμένοι εκπρόσωποι φορέων του ευρύτερου κλάδου εμπορίου και ακαδημαϊκοί, ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των ΣΕΒΤ, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GRECA. H πλατφόρμα υποδοχής των υποψηφιοτήτων θα παραμένει ανοιχτή έως και την Παρασκευή, 28 Ιουνίου. Πληροφορίες στο www.supermarketawards.gr.