Η Tέχνη, που μιλά με το συναίσθημα και στο συναίσθημα, αποτελεί έναν από τους επιδραστικότερους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Η Τέχνη μοιράζεται, προκαλεί, συν + κινεί και συνενώνει. Η Τέχνη καταργεί τα σύνορα, μεταφέρει γνώση, ενθαρρύνει τη φαντασία και τολμά να απεικονίσει οτιδήποτε φαντάζει ουτοπικό, χωρίς όρια και περιορισμούς.

Βασιζόμενη στους τρεις βασικούς πυλώνες του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (Θέατρο, Χορός, Μουσική) – η LINEAR δημιουργεί μία επιδραστική καμπάνια προβολής και προώθησης αντάξια ενός διεθνούς φήμης θεσμού, δυναμική, ανοιχτή σε όλους-ες και συμπεριληπτική. Παράγοντας πρωτογενές δημιουργικό περιεχόμενο – ακριβώς όπως η Τέχνη – χωρίς όρια και περιορισμούς.

Αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία αλλά και εισάγοντας νέα (π.χ. Tik Tok), προτείνει νέους τρόπους προσέγγισης και προσέλκυσης κοινού, με στόχο να απευθυνθεί όχι μόνο στους φίλους και σταθερούς υποστηρικτές του Φεστιβάλ, αλλά και σε ανθρώπους που δεν έτυχε μέχρι σήμερα να το παρακολουθήσουν.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποτελεί εδώ και 67 χρόνια ένα κομβικό σημείο συνάντησης και σύμπραξης για τους ανθρώπους των τεχνών και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Μέσα από concept videos αποκλειστικά εμπνευσμένα από τις παραγωγές του καλλιτεχνικού προγράμματος, επιτόπια παραγωγή short videos που καλύπτουν το πριν και το μετά των παραστάσεων, παραγωγή βίντεο-συνεντεύξεων αλλά και τρέιλερ με backstage υλικό, η διεισδυτική ματιά της LINEAR καταφέρνει να αναδείξει όχι μόνο τον ίδιο τον θεσμό αλλά και την αναγκαιότητα του Πολιτισμού εν γένει.

Με εικόνα και λόγο υψηλού επιπέδου προσελκύει ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, καταβολών, επικοινωνώντας ότι το Φεστιβάλ είναι πολλά περισσότερα από μία παράσταση, μία συναυλία, μία περφόρμανς. Είναι μία συνολική εμπειρία της οποίας κάθε ένας θεατής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

Special Credits για την πολύτιμη συνεισφορά και βοήθειά τους στη δημοσιογράφο – copywriter Ανδρονίκη Τσατσαρώνη, στον videographer Ηλία Μόσχοβα και στον μουσικό παραγωγό Γιώργο Λαιμό.