Η Demo, εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην κατηγορία «Ανάπτυξη & Επενδύσεις», της 8ης ομώνυμης διοργάνωσης, ως επιχείρηση με σημαντικές επενδύσεις που στηρίζει την εγχώρια οικονομία. Η Demo υλοποιεί από το 2021, ένα επενδυτικό πλάνο αξίας άνω των 350 εκατ. ευρώ με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027.

Το πολυεπίπεδο σχέδιο κινείται στους στρατηγικούς άξονες της έρευνας & ανάπτυξης και παραγωγής πρώτων υλών & βιοτεχνολογικών φαρμάκων. «Στη Demo, όραμά μας είναι η παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων φαρμακευτικών προϊόντων, σε όλους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πλάνο, ζωτικής σημασίας για την εθνική οικονομία, που αντιστοιχεί στο 25% και πλέον του συνόλου των επενδύσεων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Επιπλέον των εκατοντάδων θέσεων εργασίας που δημιουργούνται και της ενδυνάμωσης της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που με τις επενδύσεις μας συντελούμε, επί του πρακτέου, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών», δήλωσε ο Βασίλης Παρετζόγλου, Group Director of Corporate Development στη Demo ABEE.