Η εταιρεία Δέλτα βραβεύτηκε για 3η χρονιά στα Hellenic Responsible Business Awards.

Για την πρωτοβουλία «Μιλάμε στα μικρά παιδιά για τη Σπατάλη Τροφίμων».

Η εταιρεία Δέλτα βραβεύτηκε για 3η χρονιά στα Hellenic Responsible Business Awards. Η φετινή διάκριση αφορά στο πρόγραμμα που υλοποιούν οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι του Κέντρου Ενημέρωσης Δέλτα σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, μιλώντας στα μικρά παιδιά 4-6 ετών για τη σπατάλη τροφίμων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα από το διαδραστικό παραμύθι «Ταξίδι στην Τροφούπολη» και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, τα παιδιά μαθαίνουν για τον σωστό τρόπο αγοράς και αποθήκευσης των τροφίμων, το μαγείρεμα βάσει οικογενειακών αναγκών, την αποθήκευση υπολειμμάτων τροφών, την ανακύκλωση συσκευασιών και τέλος ευαισθητοποιούνται σχετικά με την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια.

Παράλληλα, με το παραμύθι αναδεικνύονται σημαντικές αξίες, όπως η σημασία του δεσμού της οικογένειας και της αδελφικής αγάπης. Η Δέλτα και η PRC σχεδίασαν και υλοποιούν (μέσω του Κέντρου Ενημέρωσης Δέλτα) δύο διαδραστικά παραμύθια για μικρά παιδιά, το «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» και το «Ταξίδι στην Τροφούπολη».