Απέσπασε συνολικά έξι διακρίσεις

Το ειδικό βραβείο του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων – Top Food Supplier, το οποίο θεσπίστηκε πέρυσι, απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δέλτα, στο πλαίσιο των Super Market Awards 2020. Επίσης, η εταιρεία έλαβε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα περισσότερα βραβεία μεταξύ των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων για τις πρωτοβουλίες της στη δημιουργία νέων προϊόντων και συσκευασιών, τα επαναλανσαρίσματα και την υπεύθυνη λειτουργία της.

Πρόκειται για τρία χρυσά βραβεία που αφορούν στην καμπάνια «Για κάθε τι που αξίζει», το επαναλανσάρισμα του φρέσκου χυμού Life, για το Πρόγραμμα Eταιρικής Yπευθυνότητας και τη στήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS, και τρία ασημένια βραβεία για το επαναλανσάρισμα της σειράς Vitaline, το νέο προϊόν Milko Protein και για τη νέα συσκευασία του φρέσκου χυμού Life.

H Έλια Μπαϊμά, Marketing Director της Δέλτα, δήλωσε: «Παρά τις προκλήσεις της χρονιάς που διανύουμε, στη Δέλτα κοιτώντας το μέλλον, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων, τα οποία προσφέρουν προστιθέμενη αξία, τόσο στην αγορά, όσο και στην καθημερινότητα των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται».